GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bamboo Guest House

5kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Hermanus Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sue en Jimmy English
19.11 m | Lat:S 34° 24' 39" Long: E 19° 15' 27" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Bamboo Guest House is een recent gebouwd gastenverblijf met vijf zeer charmante luxe kamers met uitzicht op zee of op de bergen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn zeer smaakvol ingericht en beschikken over alle moderne comfort. Vier van de slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden of kunnen omgevormd worden tot een kingsize bed en een kamer heeft een queen size bed. Een kamer is beneden gelegen met directe toegang tot de tuin, en de parkeerruimte. Bamboo Guest House ligt dicht bij het ​​centrum van de stad, vlak naast de Hermanus Golf Club en aan de overkant van de geliefde promenade langsheen de kust van Hermanus. Vooral geliefd tijdens het walvisseizoen dat loopt tussen juni en november. Alle kamers zijn ingericht met artikelen gemaakt van bamboehout door de eigenaren uit China geïmporteerd. Er is gekozen voor luxe afwerking en zachte tinten. De tuin is gezellig ingericht en biedt buiten een zwembad ook nog het zicht over het gebergte. Ontbijt is mee in de prijs van de overnachting inbegrepen en bestaat uit een volledig Engels en een continentaal buffet, terwijl het diner worden geserveerd op afspraak. Er is ook een bar bij het zwembad waar u kunt genieten van een drankje, samen met de andere gasten. Prijs/kwaliteit is dit een zeer interessant gastenverblijf en daar bovenop krijg je ook nog eens een uitstekende dienst. Eentje om te onthouden bij uw volgende bezoek aan Hermanus!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in