GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Villa Paradisa

5 4kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marilyn van Niekerk
84.62 m | Lat:S 34° 2' 0" Long: E 23° 1' 56" check-in: 15:00 tot 19:30 / check-out: 11:00
Reserveer
Villa Paradisa wordt beschouwd als de perfecte plek om uw vakantie, huwelijksreis of romantische vakantie door te brengen, ontspannen aan de rand stroom zwembad of in de jacuzzi, terwijl je uitkijkt over de lagune met zijn steeds veranderende getijden en stemmingen. Dit charmante gastenhuis ligt op slechts enkele minuten afstand van het geliefde The Quays Waterfront en het dorpscentrum. De vergezichten vanuit de villa zijn best indrukwekkend te noemen. Het gastenhuis is zeer verzorgd ingericht en er werd gekozen voor een luxueuze afwerking van onder andere zandsteen, travertine, porselein, marmer en de warme tinten van hout. Alle kamers werden zeer individueel ingericht en hebben hun eigen stijl. De kamers zijn zeer ruim en hebben eveneens het unieke uitzicht over de prachtige omgeving, waaronder de Knysna Heads. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en een overdekt terras. De badkamers hebben zowel een douche als een ligbad, alsook vloerverwarming en verwarmde handdoekrails.Tal van activiteiten kunnen ondernomen worden in de regio of nabij de prachtige stranden, zoals varen, vissen, waterskiën, kanoën, abseilen, paragliding, golfen, boswandelingen en nog veel meer. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de eetruimte of in het paviljoen als het weer dit toelaat. Eigenaars Martin en Marilyn hebben jaren ervaring op het vlak van toerisme en helpen hun gasten graag met hun planning.
Opmerking: Kinderen +12 welkom. Prijzen voor singles en piekseizoen (1/12 tot 15/1, Paasweekend en Oyster Festival) op aanvraag beschikbaar. Tijdens het piekseizoen geldt een minimumverblijf van 2 nachten in alle kamertypes.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

zeer mooi en prachtig gelegen maar ook hier heeft het weer de ervaring negatief beïnvloed (regendag); ontbijt is super

Verbeken Family (23-11-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in