GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Clouds Estate

12kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Elvina
376.97 m | Lat:S 33° 55' 12" Long: E 18° 55' 27" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Clouds Estate, tot voor kort nog een onontdekte parel in het hart van de wijnlanden, maar daar gaat snel verandering komen wanneer Go Zuid-Afrika u laat kennis maken met een van de mooiste domeinen in de regio en met een panoramisch zicht om U tegen te zeggen. Het Clouds Estate is gelegen op de top van de Helshoogte Pas. Dit unieke landgoed omvat 4,5 hectare land in de mooie Banghoek Vallei, omzoomd door de majestueuze Drakenstein bergen en Simonsberg op de voorgrond. Het gastenverblijf beschikt over zeven prachtig ingerichte, ruime, slaapkamers, alle met een complete en-suite badkamer en een groot overdekt balkon. Het meubilair werd zorgvuldig uitgekozen en werd zowel internationaal als lokaal geselecteerd om een ​​eenvoudig maar geavanceerde gevoel te creeren. Daarnaast zijn er ook zes zelfstandige villa's met een prachtig uitzicht, een slaapkamer, badkamer, woonkamer met air- conditioning, DSTV en een volledig ingerichte kitchenette. Elk huisje heeft een eigen terras met barbecue faciliteiten en toegang tot het zwembad.

De bar biedt het beste uitkijkpunt van het ononderbroken uitzicht op de bergen en de vallei. Ideaal dus om het aperitief te nuttigen. Het ontbijt is inbegrepen voor zij die logeren in het gastenhuis. De kamers zijn uitgerust met een satelliet televisie , Blu-Ray DVD-speler, iPod/iPhone-dock, minibar, verwarmde handdoekrails, haardroger en draadloos internet. Een aantal van de beste Zuid-Afrikaanse restaurants liggen op rijafstand van het landgoed. Wedden dat je in de wolken zal zijn van Clouds!?

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Prijs voor de Deluxe villa is geldig voor twee personen die de kamer delen. 3e en 4e persoon aan R1188/pp/dag extra (geldig voor kinderen van 12 - 16 jaar; inclusief ontbijt).
Kinderen +16 jaar welkom.

Twee villa's hebben een bad en aparte douche, terwijl de andere villa's alleen een douche hebben. Je kan een verzoek indienen voor het gewenste badkamertype, het hangt af van de beschikbaarheid of dit gehonoreerd kan worden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeukenDekenDVD

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in