GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sefapane Lodge en Safaris

4 30kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Phalaborwa Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Joris Bertens
433.15 m | Lat:S 23° 56' 58" Long: E 31° 9' 6" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sefapane Lodge & Safaris ligt op enkele minuten rijden van het Kruger Park in het plaatsje Phalaborwa, ook wel de stad van twee zomers genoemd. Met prachtige tropische tuinen en grote varieteit in vogelsoorten, is er ruim de mogelijkheid om te genieten van de ultieme rust en sereniteit. Er is keuze tussen traditionele rondavels en luxe safari huizen. De rondavels zijn ideaal voor alleen reizende of partners, terwijl de luxe safari huizen uitstekend geschikt zijn voor families met kinderen en gemakkelijk plaats bieden aan twee families tegelijkertijd.

Voor kinderen is er een speciale Sefapane Junior Safari Club die ze geweldig zullen vinden. Vissen, spoorzoeken, thema dagen en spelletjes zijn nog maar een opsomming!

Wilt u op safari naar het Kruger Nationaal Park dan is dat geen probleem! Van gamedrives, bushwalk of een River Safari, het is allemaal mogelijk. Daarnaast worden er verscheidene excursies aangeboden zoals de Blyde River Canyon of een Animal Rehabilitation Tour.

Voor lunch en diner kunt u terecht in het heerlijke a la carte restaurant, waar de Afrikaanse en Westerse gerechten je een ruime keus bieden. Vanuit het zwembad kunt u een heerlijke cocktail bestellen bij de Tusk Bar. Voor diegene die echt wilt genieten is er de Misava Spa, waar u terecht kunt voor pure ontspanning tijdens een massage of bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling. De Curioshop, Internet toegang en 24u receptie bieden u daarnaast alles wat u nodig heeft.

Al de rondavels werden in een nieuw jasje gestoken met nieuw interieur, beddengoed, geverfd in nieuwe kleuren, een flatscreen TV en draadloos internet. Verder werd een speeltuin gebouwd voor kinderen met een glijbaan uitkomend in het zwembad, grote trampoline,klimrek en schommels, een kleine farm met dieren die kinderen wel kunnen aaien. Tevens is er een uilen opvangproject waarbij uilen die een nieuw thuis nodig hadden op het domein zijn vrijgelaten.

Opmerking:
- DBB omvat accommodatie, ontbijt, diner en 1 activiteit (ochtend/namiddag game drive, game drive met boma braai, bushwalk of cultural village tour)
- FB omvat accommodatie, ontbijt, lunch, diner en 2 activiteiten (ochtend/namiddag game drive, game drive met boma braai, bushwalk of cultural village tour) of 1 volle dag safari
- Safari house: unit prijs op basis van 4 personen

Maaltijden:
- ontbijt: 180 rand
- lunch: 200 rand
- diner: 300 rand

Activiteiten: conservation fee voor Kruger niet inbegrepen (400 rand pp t/m 31/10/2020 en 424 rand pp t/m 31/10/2021, kinderen halve prijs)
- River Safari: 1305 rand pp
- Bushwalk: 1305 rand pp
- Morning/afternoon game drive: 975 rand pp
- Evening Safari with boma braai: 1455 rand pp
- Full Day Safari (Breakfast and Lunch):1455 rand pp
- Mountain bike tour: 2065 rand pp
- Cultural Village Tour: 975 rand pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadGamedrive(s)

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in