GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Windtown Lagoon Resort

28kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Langebaan Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marida Le Roux
7.96 m | Lat:S 33° 5' 29" Long: E 18° 1' 58" check-in: 16:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Windtown Lagoon Resort and Spa ligt letterlijk op 150 meter van het strand. Dit resort biedt prachtig uitzicht over de lagune, het strand en de Atlantische Oceaan. Het werd in december 2012 geopend en mag zich in hele korte tijd trendy, funcky en fun noemen. Ideaal voor kitesurfers die tijdens hun vakantie op zoek zijn naar stijlvolle accommodatie die past bij hun sportieve bezigheden zoals windsurfer, kiten, enz... Windtown heeft tevens een heel goed restaurant, professionele kitesurf lessen, surfshop, wellness center met sauna en massagetafels. Al de 28 kamers komen uit op de centrale binnentuin, waar naast het zwembad ook een riant terras, picknicktafels en een braai terug te vinden zijn. De kamers zijn ruim en zeer comfortabel en sfeervol ingericht. Licht en daarbij zachte tinten spelen een belangrijke rol. Uiteraard is er ook gedacht aan al het hedendaagse comfort. Buiten natuur- en zeeliefhebbers, worden ook zakenlui uitgenodigd en zelfs een huwelijksfeest kan hier volledig georganiseerd worden. Surflessen worden gegeven volgens internationale standaard.
Opmerking:
Een triple-kamer heeft ofwel 1 tweepersoonsbed + 1 eenpersoonsbed, ofwel 3 eenpersoonsbedden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Heel mooi hotel, lekker restaurant en vriendelijk personeel. Supergroot bed! Mooie minimalistische inrichting. We hadden geen mooi uitzicht, want we zaten in de achterste kamers net boven de uitgang van de ondergrondse parking (maar daar hebben ze zich wel uitgebreid voor verontschuldigd). Het was op zich geen probleem, want we zijn veel op stap geweest. Het binnenplein is leuk ingericht, maar tamelijk krap en je kunt makkelijk in de kamers binnenkijken (iets minder privacy). Het ontbijt was lekker en voldoende keuze, maar let wel dat je extra betaalt voor een warm ontbijt (eieren, spek, etc.) Misschien dat anderen dat wel een minpunt zouden kunnen vinden. Wij hebben het bij de ontbijtgranen en de lekkere koffiekoeken gehouden.

Verbist (27-12-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in