GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

La Cabriere Country House

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Teresa Kuszewska en Marc Waeterschoot
298.95 m | Lat:S 33° 55' 0" Long: E 19° 7' 38" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
In juli 2013 kwam La Cabriere Country House in handen van het Vlaamse koppel Teresa Kuszewska en Marc Waeterschoot. Zes maanden op het jaar vertoeven ze in Zuid-Afrika en staan ze mee in voor het ontvangst van de gasten in dit zeer charmante, prachtig gelegen landgoed in het beroemde Franschhoek. Charmaine is de manager van het domein. Wie Franschhoek wil verkennen, hoeft niet eens de wagen te nemen, want dit prachtige gastenverblijf ligt op wandelafstand van het centrum van de stad. Het domein is zeer groot en biedt een panoramisch uitzicht over het Franschhoek gebergte. Buiten een groot zwembad en vijver beschikt het gastenverblijf tevens over een inheems bos en een meer. La Cabriere Country House heeft drie verschillende kamertype. In een aparte cottage werden drie zogenaamde Poolside kamers ondergebracht. Eveneens zeer luxueus en van alle comfort voorzien. Ze hebben uitzicht over de tuin en zwembad en hebben een eigen terras, alsook alle moderne comfort. In de wintermaanden kan je zelfs de open haard aansteken. Bij het hoofdgebouw bevinden zich de twee Garden kamers met eigen ingang. Een klein terrasje is verbonden aan elke kamer. Ze hebben een mooi zicht over het gebergte en de tuin. De standaard kamer beschikt tevens over een eigen keuken, is zeer ruim en biedt veel privacy. Het gastenverblijf heeft een eigen natuurlijk waterzuiveringssysteem. Draadloos internet is beschikbaar, net als satelliet televisie. Het ontbijt is op zijn zachtst uitgedrukt origineel en vooral heel uitgebreid. De 13 jaar horeca in Europa en het vele reizen van de eigenaars, maakt dat ze als geen ander weten hoe een ontbijt te serveren. Verder is er dagelijks rond 16u de zeer geliefde 'high tea' met, hoe kan het anders, vers gebak. Gasten kunnen ter plekke nuttige culinaire informatie ontvangen om zo de wijnlanden nog beter te leren kennen.

La Cabriere is een ideale uitvalsbasis om de wijnlanden te ontdekken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen vanaf 16 jaar welkom gedurende piekseizoen (01 okt - 30 apr ), daarbuiten zijn kinderen vanaf 12 jaar welkom.
- Geen mogelijkheid voor een derde bed op de kamers.
- minimum verblijf van 2 nachten wordt vereist

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Goed hotel, mooie kamer, lekker ontbijt. Mooie ligging wel geen wandelafstand van het centrum zoals vermeld. Genieten!

Thomas De Meulenaer & Shirley Vandemaele (26-02-2020)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in