GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Marataba South Africa

5 15kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Thabazimbi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): More Hotels
1002 m | Lat:S 24° 20' 50" Long: E 27° 34' 10" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Marataba Safari Lodge is een zeer luxueus onderkomen in een ongeevenaarde, prachtige natuur en berglandschap, en dit in het hartje van het 23.000 hectare tellende Marakele Nationaal Park. Voor de bouw van de lodge werd gebruik gemaakt van heel veel natuurlijke elementen, denk maar aan steen en glas. het gebouw is werkelijk een architectonisch hoogstandje. Authentiek Afrika gaat hier hand in hand met een moderne, maar ter gelijkertijd ook verwelkomde, warme uitstraling.

De 15 individuele suites, onder canvas en deels van steen, werden geinspireerd op de ruines van het vroegere Greater Zimbabwe. Alle tenten werden voorzien van alle gebruiksgemakken die de hedendaagse wereldreizigers verwachten. Zo is er een buitendouche en een eigen badkamer en ook kunnen gasten genieten van de prachtige omgeving vanop hun prive terras. Verder heeft de lodge ook een prachtig mooi zwembad, omgeven door zonnebedden en een onmetelijk prachtige natuur. Marataba heeft tevens een eigen bar en bibliotheek.

Ook op culinair vlak worden gasten hier verwend, er is keuze uit indoor dineren, of genieten van een prachtige sterrenhemel en heerlijke maaltijden tijdens het Al Fresco diner, begleid door heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Onder begeleiding van een zeer ervaren ranger/spoorzoeker, worden er dagelijks twee game activiteiten georganiseerd.

Het tweede verblijf is de Marataba Mountain Lodge. Marataba Mountain Lodge ligt aan de kant van de berg en biedt een uitzicht van 180 graden in de Watervallei. Het is volkomen afgelegen, in een ongerepte wilderniswereld voor nooit meer dan 10 gasten tegelijk. De originele opdracht aan de architect en interieurontwerper was eenvoudig. Elke steen, richel, raam, meubelstuk en zachte afwerking moest zijn weg vinden uit de natuurlijke omgeving. Het resultaat was een off-the-grid 'Scandi-Safari'-stijl luxe lodge, bijna volledig aangedreven door de energie van de zon. 5 luxe suites voor 10 gasten. Open lounge en eetkamer, zwembad. Er wordt gezorgd voor een volledig aanbod van dieetvoorkeuren. Geen elektriciteit, maar beperkte zonne-energie beschikbaar.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

Kinderen +8 jaar welkom, bij de Mountain Lodge vanaf 16 jaar. Bij de overnachting is inbegrepen alle maaltijden, 2 game activiteiten en non-alcoholische drankjes. Er worden ook "specialist activities" aangeboden zoals Trails experience, Bush Walks, Bush Breakfasts en de Miss Mara Boating Activity.

Park fees 2024: 400 rand/pp en 200 rand/kind per verblijf 

Guest Conservation Contribution 2024: 169 rand/pp per verblijf en sustainability levy: 115 rand/pp per nacht

Minimumverblijf drie nachten tijdens de kerstvakantie.

Er zijn verschillende kortingen bij langer verblijf mogelijk, en tevens diverse combinatiemogelijkheden met andere verblijven van dezelfde hotelgroep - informeer naar de mogelijkheden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in