GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Auberge Burgundy

4 17kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Hermanus Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Esme
19.57 m | Lat:S 34° 25' 16" Long: E 19° 14' 33" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer

Bij Auberge Burgundy in het hartje van Hermanus lijkt het alsof je in het prachtige Toscane bent terechtgekomen. De eigenaars zijn er wonderwel in geslaagd om de look en feel van de typische Toscaanse villa-stijl uit te stralen met Hermanus als zonnige decor. Auberge Burgundy ligt pal in het toeristische stadscentrum, vlak bij de talrijke restaurants en het prachtige wandelpad (cliff path) dat je langs de baai leidt waar walvissen vanaf juni hun jongen baren en ze tot november de kans krijgen om voldoende aan te sterken vooraleer ze weer te vertrekken. Qua ligging en sfeer is Auberge Burgundy dus zeker een aanrader.

Hoewel de volledige guesthouse beschikt over 19 verschillende kamers heb je op geen enkel moment een hotelgevoel. De verwelkoming in de luchtige, met smaak ingerichte receptie en lounge was hartelijk en warm, bijna huiselijk. Daarenboven zijn de verschillende kamers uitgespreid over het hoofdgebouw, de tuin en het zwembad, waardoor je gevoel van ruimte hebt. Overal zijn er zonnige hoekjes en schaduwrijke tuintjes om tot rust te komen en te ontspannen, zelfs te midden van de drukte van het stadscentrum van Hermanus.

Alle kamers werden recent gerenoveerd en smaakvol ingericht en van het nodige comfort voorzien. Auberge Burgundy ligt vlak bij de zee, maar slechts enkele kamers in het hoofdgebouw bieden zeezicht. Om te beginnen is er de budgetkamer die iets kleiner is dan de standaardkamers en gelegen op de eerste verdieping van het hoofdgebouw. De kamer heeft geen balkon en kijkt uit op het stadje. De standaardkamers bevinden zich in de tuin en rond het zwembad en kijken uit op de tuin of het zwembad. Aan het zwembad is er ruimere suite met aparte zithoek en keuken. De kamer is ruim en heeft een slaapzetel voor een derde persoon. Het balkon in de zitkamer biedt zeezicht. In het hoofdgebouw zijn er ook 3 suites. Deze suites zijn ruim en hebben een volledige zitplaats waar eventueel nog een derde persoon kan verblijven. Deze 3 kamers hebben een eigen balkon met zeezicht. Tot slot is er ook nog het Penthouse appartement met twee aparte slaapkamers, zit- en eetkamer en van op het balkon heb je zeezicht over Walker Bay. Het Penthouse appartement kan ook nog aan een van de suites van het hoofdgebouw worden gekoppeld als een appartement met 3 slaapkamers voor een groter gezin of een familie- of vriendengroep die samen reizen. 

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tussen 20/12 en 5/1 minimum 2 nachten.
- Kinderen +12 welkom.
- Ontbijt wordt geserveerd in het restaurant Frances @ Auberge (naast de guesthouse) tussen 7.30 en 10.30 uur (in de zomer) en tussen 8.00 en 10.30 uur in de wintermaanden.
- Het verblijf heeft geen lift
- De penthouses kunnen samen geboekt worden als interleading.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadFaxCopy

In de kamers:

TelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de omgeving:

StrandStadBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Hermanus was leuk, prima kamer met prachtig uitzicht waar we perfect de walvissen zagen zwemmen in de baai. Dit vonden wij indrukwekkend en in al ons enthousiasme hebben we hier dan ook een boottocht geboekt om walvissen te spotten, maar veel meer dan het zicht van op onze kamer hebben we niet gezien

Roland en Mieke Broeckaert (03-11-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in