GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

At The Rocks

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Langebaan Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Helena and Rod
62 m | Lat:S 33° 5' 52" Long: E 18° 2' 37" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
At the Rocks is een modern gastenhuis dat wordt uitgebaat door dezelfde eigenaars als Leeuwenvoet House in Kaapstad. Het grenst aan het prachtig natuurreservaat van Langebaan aan de Westkust met onder meer een fantastisch uitzicht op de Langebaan Lagune. De omgeving biedt u ook uitstekende mogelijkheden tot vogels spotten. At The Rocks is de perfecte verblijfplaats voor natuurliefhebbers en gasten die op zoek zijn naar pure ontspanning. Het combineert een hoogwaardige service met de nodige comfort. Het gastenhuis telt 5 kamers, waarvan 2 luxe kamers en een classic kamer, alle met spabad en prachtig zicht over de lagune. De twee standaard kamers hebben enkel een douche en een portret uitzicht over de lagune. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met koffie- en theevoorziening, ventilator, badmantels, haardroger en safe. Er is een televisie in de zitkamer voor alle gasten.

Het zwembad en de tuin nodigen alvast uit om heerlijk te ontspannen met een prachtig zicht over de lagune. Je kan van hieruit het Westkust nationaal park verkennen of gewoon een dagje aan het strand spenderen, genietend van het warme water van de lagune of door een mooie strandwandeling te maken. Voor de actievelingen is er de mogelijkheid tot paardrijden en zijn er fietsen beschikbaar die je kan gebruiken. Langsheen het wandelpad vanaf het huis ben je op 20 minuutjes wandelen aan de lagune en het centrum van het dorp. Per auto ben je er in minder dan 10 minuten.

Opmerking Kinderen +12 welkom

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

StrandPlattelandNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Wat onpersoonlijk onthaald, maar vriendelijk en beleefd. Mooie B en B. Kamers zijn echterr gehorig. Als men begint met het ontbijt klaar te zetten, ben je gelijk wakker van het lawaai (ook al probeert men stil te zijn). Jammer dat ontbijt pas om 8:30 u is. Dit vinden we aan de late kant.

Keemink & Van Craenendonck (06-01-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in