GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kwalape Safari lodge

42kamers/units
Botswana | Chobe | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Monique
1050.92 m | Lat:S 17° 47' 50" Long: E 25° 13' 3" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Kwalape Safari Lodge is gelegen op een perceel van zowat 8 hectare, tussen Kasane en Kazangula en biedt haar gasten een verscheidenheid aan faciliteiten. De lodge heeft verschillende types accommodatie om zo beter te kunnen inspelen op de verschillende eisen van de reizigers. Voor gasten die een beetje luxe en comfort wensen, zijn er de Chalets en Executive kamers, alsook enkele tenten onder canvas en op een houten platform. Voor diegene die het wat voordeliger willen, kan er ook gekozen worden voor de comfortabele safari tenten, weliswaar zonder eigen badkamer. Deze dienen het sanitair te delen met de camping gasten.

Alle gasten van Kwalape hebben toegang tot de ruime eetkamer, de Bush Bar en Boma waar elke avond het vuur wordt aangestoken. Regelmatig is er entertainment in de Boma waar de Kwalape Dance Troop, gasten vermaakt met traditionele dans en zang met achtergrondmuziek door onze eigen Marimba Band. In de zomer kunnen de gasten van Kwalape genieten van en aan het grote zwembad. Om uw verblijf in deze prachtige regio nog aangenamer te maken,biedt de lodge tal van activiteiten aan zoals gamedrives naar Chobe Nationaal Park en bootcruises op de Chobe rivier. Ook transfers naar andere grote steden of de Vic Falls kunnen vanuit de lodge geregeld worden. Dagtrips vanuit de lodge naar Vic Falls in Zambia of Zimbabwe, behoren ook tot de mogelijkheden. Voor die gasten die een beetje verwennerij wensen, biedt de lodge tevens massages en schoonheidsbehandelingen in het comfort van uw kamer. Kwalape Safari Lodge staat niet gelijk met overdreven luxe, in alle eerlijkheid is het zelfs toe aan een opknapbeurt, maar gezien de prijzen heel correct zijn durven we te stellen dat het prijs/kwaliteit allemaal heel goed meevalt. Als je voorbij de kleinere minpuntjes kan kijken zal je merken dat dit alvast een hele goede verblijfplaats is als u het budgettair allemaal wat onder controle wil houden.

Opmerking:

Het Chobe Experience pakket omvat 2 nachten accommodatie in een standaard kamer of chalet op basis van kamer, 2 x ontbijt, 2x diner, 1 x lunch en 2 activiteiten. Deze omvatten een ochtend game drive en namiddag boottocht op dag 2. Park fees voor 1 dag is inbegrepen in de prijs.

Kinderen:
- 0 tot 6 jaar gratis indien de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen (1 kind max.)
- 6 tot 12 jaar aan 50% indien ze de kamer delen met twee volwassenen (1 kind max.)

Activiteiten:

- Vic Falls (niet inbegrepen is visum, toegangsprijs en middagmaal) zonder gids 620 BWP/pp
-Vic Falls met gids, inbegrepen transferts, bezoek aan de watervallen, bezoek aan marktje, lunch en bezoek aan lokale krokodillenfarm. Niet inbegrepen visakosten, drank. 1688 BWP/pp
- Chobe Gamedrive of bootcruise (3u), zonder park en reservatie kost (minimum 4 pers.) 238 BWP/pp
-Chobe game drive (8u) zonder park en reservatie kost: 825 BWP/pp ( min 4 pers)

Transfers:

- Kasane/Airport: 56 BWP/pp
- Vic Falls (enkel): 456 BWP/pp of Livingstone (enkel): 619 BWP/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Zwembad

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieTelevisie

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Tamelijk dicht bij het Chobe National Reserve

Herman en Yolande Lens (02-11-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in