GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Francolinhof

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Hermanus Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Mary
80.48 m | Lat:S 34° 24' 19" Long: E 19° 17' 19" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Frankolinhof ligt net iets aan de rand van het centrum van Hermanus, maar laat dit nu juist een van haar troeven zijn. Wie hier logeert voelt het meteen aan alsof het een klein beetje thuiskomen is, zeker met een vriendelijk en hartelijk onthaal. Wat opvalt bij dit gastenhuis is vooral de rust. De ligging is subliem voor wie van natuur, zeezicht en complete stilte houdt. Je moet er wel de vrolijke deuntjes van de suikervogel of sunbird bijnemen, net als de bezoekjes van de Kaapse parelhoenders. Het huis is bijna letterlijk omringd door Fynbos. Vanaf de herfst tot laat zomer kan je hier genieten van een variatie aan protea en erica bloemen. Vanuit de tuin zijn er verschillende wandelingen mogelijk in de bergen of naar het nabijgelegen Grotto strand. (deze laatste wandeling duurt een kleine 10 minuten in de richting van het strand en een 15 minuten terug. De helling is nogal scherp waardoor de inspanning dan ook iets hoger is. Net even opletten bij het oversteken van de Main Road).

De kamers zijn ruim en in koele witte tint. Alle kamers hebben zicht op Hermanus en de Atlantische Oceaan (de bovenkamers iets meer). Ook hier is aan alles gedacht om de gasten het naar hun zin te maken. De badkamers zijn vrij recentelijk vernieuwd en heel smaakvol ingericht. Internet, draadloos, is voorzien in de eetkamer en in een speciaal voorziene kantoorruimte. Gastvrouw Mary geeft haar gasten meer dan voldoende info mee over alles wat Hermanus te bieden heeft op vlak van restaurants en bezienswaardigheden. Ze zit zelfs niet verlegen om haar gasten met eigen wagen naar het centrum te brengen en terug op te halen. Het ontbijt in Frankolinhof is naar onze mening meer dan zeer verzorgd. Een ruime variatie aan fruit, yoghurt, ontbijtgranen, kazen en brood. Geen enkele moeite kost het om je eitjes klaar te laten maken volledig naar wens. Go Zuid-Afrika is reeds jaren grote fan van Frankolinhof, vooral ook omdat het prijs/kwaliteit helemaal meezit.

Opmerking: Kinderen onder de 8 jaar, die bij twee volwassenen overnachten, R288/per nacht en 8 tot 12 jaar aan R438/per nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiCreditcard faciliteitenParkeerplaatsVideo

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Helemaal ok, mooie ligging

Van Huffelen family (25-07-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in