GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hotel@Tzaneen

4 59kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
691.04 m | Lat:S 23° 49' 24" Long: E 30° 9' 36" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hotel@Tzaneen is een appartement/hotel dat ideaal gelegen aan de rand van Tzaneen. Het verblijf beschikt over een 24u receptiedienst en het feit dat dit hotel zo centraal ligt, maakt dat dit een hele goede uitvalsbasis is om de regio te verkennen. Daar bovenop zijn de prijzen ook nog eens zeer democratisch dat je haast geneigd bent hier sowieso te willen overnachten. Het hotel beschikt over standaard appartementen, een Loft en familie appartementen waarbij er keuze is tussen een 2, 3 of 4 bedden optie. De appartementen hebben telkens een aparte slaapkamer, ideaal voor het onderbrengen van de kinderen. Alle kamers hebben satelliettelevisie, een volledig ingerichte keuken alsook een eigen badkamer met douche. Voor zowel de warme zomerdagen als tijdens de wat koelere winterdagen is er airconditioning voorzien in alle kamers. De kamers lijken op het eerste zicht heel luxueus, maar als je naar de details gaat kijken zie je dat er voornamelijk is gewerkt met materiaal van minder hoogstaande kwaliteit. Dat neemt niet weg dat alle kamers zeer ruim en vooral proper zijn. Toegegeven, het is een groot hotel met veel kamers, maar al bij al heb je hiervan weinig of geen last. Op het domein zijn ook enkele restaurants ondergebracht die van uitstekende kwaliteit en voordelig zijn. Je hoeft dus niet eens nog uit te rijden voor een maaltijd. Verwacht hier alvast geen grote luxe, maar wel een logement waarvan de prijs/kwaliteitsverhouding met elkaar overheen stemmen. Zeker een adresje om te onthouden als het budget wat aan de kleine kant is.
Opmerking: De wagen kan veilig op het domein geparkeerd worden. Er is 24u bewaking op het terrein. Je hoeft niet vooraf te reserveren voor de nabijgelegen restaurants.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

konden we wel van genieten? vooral van het restaurant waar jongeren hun laatste jaar feest vierden

Glenn en Elliott Fordham (08-10-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in