GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Duinepos Chalets

3 11kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Langebaan Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hildegarde Valentyn
9.17 m | Lat:S 33° 11' 42" Long: E 18° 8' 16" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Duinepos Chalets is een toevluchtsoord voor vogel- en natuurliefhebbers. Deze charmante chalets liggen in het centrale deel van het Westkust Nationaal Park, op wandelafstand van het Geelbek restaurant en infocenter, alsook de lagune met twee 'bird hides' van waar je een grote variatie aan watervogels kan spotten (waaronder tal van flamingo's). Met slechts 17 km ben je in geen tijd in Langebaan.

In totaal zijn er 11 selfcatering chalets, welke geschikt zijn voor twee tot zes personen. Iedere chalet heeft voldoende privacy, een eigen stoep met tafel en stoelen, alsook een eigen leefruimte met open keuken. De keuken is voorzien van een kookvuur met oven, een magnetron, koelkast met diepvriesvak, bestek en voldoende glazen en borden, maar ook alles wat je nodig hebt om een eigen potje klaar te maken. Wel moet je, mocht je zelf een maaltijd willen bereiden, ervoor zorgen dat je voldoende proviand mee neemt.
Iedere cottage heeft ook een open haard en brandhout wordt vooraf voorzien (1 pakje per chalet). Buiten is er ook een braai of barbecue voorzien. Verder is er een ontvangstruimte met wat info, alsook een groot zwembad en een publieke braai of barbecue ruimte voor als je met een groter aantal mensen wil samen zijn. Geelbek restaurant (enkel open voor ontbijt en lunch) en het infocenter liggen op wandelafstand, net als tal van wandelroutes en de bird hides.

Duinepos is een plek waar je volop kan genieten van alle rust en het geluid van vogels of de wind die door de vegetatie blaast. Wat begon als een gemeenschap ontwikkelingsproject is inmiddels uitgegroeid tot een waardige, maatschappelijk verantwoorde onderneming. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en de ideale plaats voor familie en vrienden om elkaar te ontmoeten. Geen televisie en beperkte mobiel netwerk zorgen ervoor dat uw tijd in de natuur gevuld wordt met gesprekken, spelletjes, lezen, of er op uit trekken in de natuur. Heel wat wandelroutes, alsook een mountainbike traject staan ter beschikking van de natuurliefhebbers. Tussen augustus en september gaat naar jaarlijkse traditie ook het Postberg traject open voor het publiek. Dit is de plek bij uitstek om wilde dieren zoals koedoe, eland, bontebok, zebra, wildebeest, oryx, struisvogel en tal van andere diersoorten te zien, maar natuurlijk ook voor de prachtige lentebloemen die er met duizenden en duizenden voorkomen. Zeker een aanrader voor wie houdt van de natuur en rust!

Opmerking: Er is geen echte winkel in het park en dus moet je zelf voorzien dat je het nodige proviand meeneemt als je zelf wil koken in de cottages. Langebaan heeft winkels en ligt op 17 km ten noorden van Duinepos. Brandhout voor de braai of open haard is voorzien in de cottage (1 pakketje per cottage, dus eventueel toch wel wat extra voorzien).
Bij stroompanne zijn er lampen voorzien met batterijen. Een centrale ontmoetingsplaats is er bij brand en ook een noodnummer in geval van nood.
Het Geelbek restaurant is enkel open voor ontbijt en lunch en sluit de deuren om 16u.

Openingsuren van het park: van 1 april tot 31 augustus: 7h tot 18h en van 1 september tot 31 maart: 6h30 tot 19h. Let erop dat u binnen deze tijden het park moet binnen zijn, anders geraakt u niet tot aan de accommodatie. Buiten deze uren kan u het park niet binnenkomen of verlaten! U zal dus niet in Langebaan kunnen gaan dineren, want dan kan u het park niet terug inrijden!

Conservation fee/inkom is niet inbegrepen in het tarief van de overnachting en te betalen bij het binnenkomen van het park: 68 rand pp en 136 rand tijdens augustus en september (bloemenmaanden wanneer postberg geopend is). Dit kan met kredietkaart of contant.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Open haardBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Nog zo'n juweeltje op een mooie locatie midden in het West Coast National Park. We zaten er maar één nacht maar dat hadden er best twee mogen zijn b.v. die dag van Lambertsbaai erbij. Klein groepje self catering cottages. Heel gezellig ingericht. Ruime leefruimte, wat kleine slaapkamers. Keuken met alles erop en eraan. Goed te bereiken over asfaltwegen. Alleen de laatste 200m is gravel.

Marlies en Rob van der Pol (31-10-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in