GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Colors of Cape Town Lodge

2 7kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Milnerton Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Barry en Patricia van der Helm
8.79 m | Lat:S 33° 51' 22" Long: E 18° 30' 13" check-in: 15:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Colors of Cape Town Lodge werd geopend door het Nederlanderse koppel Barry en Patrica van der Helm in 2010. Dit gastenhuis biedt diverse soorten accommodatie van slaapzalen tot een volledige ingericht appartement met keuken en badkamer. Tevens is er een tweepersoonskamers met een eigen badkamer of een badkamer die je deelt met maximaal 1 andere kamer. In totaal telt het gastenhuis 22 bedden, verdeeld over 5 kamers en 2 slaapzalen.

De slaapzalen zijn voorzien van eenpersoons stapelbedden. Alle slaapzalen beschikken over voldoende opbergruimte en hebben een terras met uitzicht op Tafelberg. Tussen de twee slaapzalen in is een gemeenschappelijke badkamer met douche, toilet en een wasbak. De keuken en woonkamer wordt gedeeld met andere gasten wat bijdraagt tot een aangename sociale sfeer.

Het grote appartement beschikt over een slaap- en woonkamer. Het slaapgedeelte heeft een tweepersoonsbed en in het woongedeelte staat een zitje en een tafel met stoelen. Dit appartement heeft een badkamer met ligbad en een aparte douche. Het appartement beschikt over een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast, 4-pits-gasstel en oven. Gasten kunnen tevens genieten van gratis draadloos internet.

Opmerking: over de Kerst en Nieuwjaarsperiode geldt een minimum van 5 nachten. Ontbijt aan R107 pp/pn

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Een heel vriendelijk echtpaar. Keurig verzorgd maar een beetje karig ingedeeld. De kamer was vrij klein en smal, waarschijnlijk door het feit dat er drie bedden in moesten staan en we de rest van de vakantie zulke ruime accomodaties gehad hadden dat we te

Wijnands Hans, Yvonne & Daphne (04-10-2011)

onze accommodatiesin Milnerton (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in