GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Harbour House Hotel

4 23kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Hermanus Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Village and Life
22.16 m | Lat:S 34° 25' 15" Long: E 19° 14' 33" check-in: 15:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Harbour House is een charmant gastenverblijf dat meteen bij het centrum van Hermanus is gelegen en zonder twijfel op een toplocatie nabij de Atlantische Oceaan. Je kan hier vanuit je kamer of bij het zwembad tijdens het walvissenseizoen de walvissen vrijwel letterlijk voor de deur zien liggen. Dit boetiek hotel is prachtig ingericht en niets is aan het toeval overgelaten om het gasten naar hun zin te maken. Elke kamer heeft een kleine kitchenette en is voorzien van alle comfort en luxe. Gasten kunnen makkelijk het stadscentrum te voet verkennen dat een brede waaier aan restaurants, winkels en bars bezit. Draadloos internet is aanwezig in en rond het gebouw. Sinds november 2011 werd ook de zogenaamde New Wing toegevoegd. Een oud herenhuis (uit 1920), dat enkele jaren geleden in vlammen opging, werd volledig gerestaureerd en straalt als nooit tevoren. De tuin van het herenhuis is werkelijk prachtig te noemen. Gasten kunnen ook hier genieten van de prachtige vistas al dan niet bij het grote zwembad.

De New Wing telt 6 kamers, en heeft niet alleen verschillende kamer types, die nota bene voorzien zijn van alle hedendaags comfort, maar ook een eigen wijnbar en bistro/restaurant. Dit maakt van Harbour House een absolute must om te verblijven!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Een minimum verblijf van drie nachten geldt tijdens de kerstperiode, het paasweekend en tijdens het walvisfestival in september.
- tijdens piekseizoen kunnen best available rates worden gehanteerd, opgegeven tarieven zijn daarom onder voorbehoud

Kinderen:
- Alle kinderen toegelaten, maar wel te vermelden bij reservatie.
- Kinderen tussen 3 en 14 jaar kunnen een kamer delen met twee volwassenen op een dagbed (max. 1 kiind per kamer aan kindertarief).
- Kinderen tot en met 2 jaar kunnen gebruik maken van een babybed (op aanvraag en extra te betalen tussen R375 en R500 afhankelijk van het seizoen)
- combinatie van 1 dagbed en 1 babybed is niet mogelijk

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

ZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

zeer goed gelegen,aan de dijk praktisch gesproken;mooi uitzicht op de baai en een zeer mooi gangpad naast de oceaan,prettig ontbijt op het terras 's morgens vroeg

Jan en Reinilde Fraeyman (08-04-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in