GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ghost Mountain Inn

4 52kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Mkuze Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Bea Mtetwa
120.77 m | Lat:S 27° 36' 50" Long: E 32° 2' 6" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ghost Mountain Inn is gelegen aan de voet van de legendarische en gelijknamige Ghost Mountain, in het noordelijk deel van Kwazulu-Natal. Dit mooie hotel kan ondergebracht worden onder intiem, charmant, luxe, comfort, service, onthaal en een plek om eerlijk te genieten van een heerlijke maaltijd in een unieke setting. Het is de ideale locatie om Maputoland en de Elephant Coast te verkennen. Natuurliefhebbers zullen de overvloed aan wilde dieren en het prachtige landschap van deze rijke en gevarieerde regio ten zeerste weten te waarderen. De tuin rondom de lodge is als het ware een paradijs. Deze lodge beschikt over een groot binnen- en buitenterras met bar, die direct uitgeeft op de tuin met het grote zwembad. Op het domein lopen verschillende kleine paadjes, waaronder naar een wandbrug aan de oevers van het lokale meer. Buiten vogels zit hier een grote varieteit aan wild, waaronder nijlpaarden en krokodillen. Gasten moet zich alvast niet ongerust maken, de lodge is netjes afgeschermd tegen deze dieren. Wie wil overnachten in Ghost Mountain Inn heeft de keuze uit vier verschillende types van kamers. Al de kamers zijn heel mooi verzorgd en afhankelijk van het budget zijn ze ook wat ruimer of hebben ze wat meer luxe. Al de kamers geven direct uit naar de tuin en zijn voorzien van een eigen en-suite badkamer en airconditiong. Van uit de lodge worden gamedrives, begeleide wandelingen en boottochten in het gezelschap van deskundige rangers georganiseerd. Voor de liefhebbers van de hengelsport, Tiger Fishing kan perfect op Lake Jozini terwijl vogelliefhebbers hun hartje hier zeer zeker kunnen ophalen met niet minder dan 450 vogelsoorten die hier kunnen worden waargenomen. Zin in een romantische boottocht, al dan niet met een heerlijk avondmaal, dan is er de Shaluza. Deze boot heeft de capaciteit van 40 zittende passagiers en wordt zowel 's morgens als 's middags ingezet om cruises te verzorgen voor gasten die overnachten in het hotel. Het onderste dek beschikt over een bar en een toilet, terwijl het bovendek volledig open is om meer flexibiliteit te bieden aan de klant. Op de boot kunnen de gasten ook genieten van een avondmaal en vooral ook genieten van de prachtige natuur op Lake Jozini. Wie zich eens graag lichamelijk wil laten verwennnen, dan is er de Ghost Mountain Spa. Deze beschikt over een stoombad en een ontspanningsruimte met prive zwemba, om te kunnen rusten tussen verschillende behandelingen.
Opmerking:
Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis indien ze de kamer delen met twee volwassenen.
Kinderen 2 tot 12 jaar: kindertarief.

2 Night Boat and Spa Package:
Omvat twee overnachtingen, inclusief ontbijt, 1 complementair avondmaal, een cruise op Lake Jozini (weersgebonden), een 30 minuten massage van de rug en nek.

All inclusive: kamer, ontbijt, avondmaal+ 1 lokale safari of een spabehandeling van 60 minuten.

Informeer naar de prijzen van de activiteiten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangBaby vriendelijk

In de kamers:

AirconditioningTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prachtig zicht op de rivier...

Caes-Buytaert (30-11-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in