GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Atholplace Boutique Hotel

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Sandton Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Morukuru
1614.12 m | Lat:S 26° 6' 42" Long: E 28° 3' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Hedendaagse, klassieke en een ingetogen elegantie ontmoeten elkaar bij Atholplace. Gasten komen hier om te genieten van alles wat verwacht wordt van een hedendaags hotel. Denk maar aan een comfortabel ingerichte bibliotheek met ingebouwde open haard of het grote zwembad. Zelfs de schitterende tuin is een perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, of wat van een drankje aan de bar. De 10 stijlvolle suites werden elk individueel ingericht. Alle maaltijden worden vakkundig bereid door een eigen chef-kok. Een weelderig ontbijt, lichte lunches en diners worden geserveerd in de elegante eetzaal met aangrenzende lounge. Bovendien hebben de gasten de mogelijkheid buiten te dineren onder de bomen in de rustige beslotenheid van de aangelegde tuin. Roomservice is ook beschikbaar op AtholPlace. Elke avond worden gasten uitgenodigd om een gratis aperitief en hapje te genieten, geserveerd in de bibliotheek of lounge. Draadloos internet wordt gratis aangeboden, alsook mineraalwater, thee en koffie, het strijken van drie stuks kleding en een schoenpoetsdienst.
Opmerking: Kinderen onder 2 jaar verblijven gratis op de kamer van de ouders.
Superior Suite: max. 1 kind onder 12 jaar+ 2 volw.
Deluxe suite: Er zijn communicerende suites beschikbaar voor 2 volw + max 3 kinderen -12jaar
Late check out tot 16h: onder voorbehoud van beschikbaarheid: 75% van het kamertarief ( op basis van room only en max 2 volw/kamer)
Maaltijden 2020:
Diner supplement aan R550/pp; er kan een supplement geheven worden tijdens de feestdagen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StadGolfNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Sandton (0)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in