GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Moonriver Mountain Retreat

10kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Stephan
1171.5 m | Lat:S 24° 17' 43" Long: E 28° 6' 37" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Waterberg Bushveld Retreat combineert een echte bush ervaring en comfort tegen een betaalbare prijs. Gasten kunnen in de lokale Hydro genieten van een full-body massage, sauna of jacuzzi.

De lodge beschikt over een cottage en luxe tenten. De Sunset Cottage garandeert privacy en comfort in de bush en kijkt uit over een vlakte met adembenemende zonsondergangen. Deze cottage heeft een slaapkamer met een dubbel, king-size bed en een en-suite badkamer met douche en een apart toilet. Handdoeken en zeep zijn aanwezig. In de zitkamer staat een gezellige bank, een (eet)tafel met twee stoelen, er is een open haard en een volledig ingericht keukentje met een koelkast met vriesvak, twee gaspitten en een magnetron. Er is elektriciteit. Buiten is een braai (barbecue) en een vuurplaats. Deze cottage ligt op vijf minuten loopafstand van de receptie, tennisbaan en zwembad

Op Bushveld Retreat staan twee Safari Tenten. Wie dicht bij de natuur wil zijn, kiest voor dit typisch Afrikaanse onderkomen. ’s Nachts hoort u de jakhalzen en ’s morgens wordt u wakker van het gezang van de vogels. Enkel het slaapgedeelte is van canvas. De badkamer en keuken zijn van steen gemaakt. In het slaapgedeelte staan gewone bedden, een kast en nachtkastjes op een stenen vloer.
Twee tenten zijn voor maximaal 4 personen en hebben één dubbelbed en twee aparte bedden. Eén kleinere tent heeft een dubbelbed. Elke tent heeft een stenen en-suite badkamer met douche, wastafel en een toilet. Handdoeken en zeep zijn aanwezig. Naast de tenten staat een stenen volledig ingerichte keuken met microgolf, gaspitten en een grote koelkast met vriesvak. Buiten is er een braai (barbecue) en een vuurplaats met uitzicht op een drinkplaats voor de dieren. De tenten liggen op loopafstand van de receptie, het zwembad en de tennisbaan. De tenten, omringd door bomen (schaduw), staan tussen de 70 en 90 meter van elkaar. Voor en achter heeft u een prachtig uitzicht op een savanne-achtige vlakte waarover dieren zich traag voortbewegen

Op Bushveld Retreat kunnen gasten niet alleen genieten van de natuur maar ook allerlei activiteiten ondernemen. Bushveld Retreat heeft een receptie, een lounge met airconditioning, een klein zwembad met ligstoelen, een kleine fitness ruimte, een tennisbaan, twee wandelroutes van 5 en 10 km en game drives. Voor kinderen is er een klein zwembad, mini golf, een groot schaakbord en een groot klimrek.

Opmerking: Tijdens de Kerst, Pasen en weekends is een minimum van 2 nachten vereist.
Er zijn verschillende opties en activiteiten beschikbaar - prijs op aanvraag. Belangrijk om weten is dat Waterberg Bushveld Retreat niet beschikt over een restaurant of winkel. Voor proviand en maaltijden ben je op jezelf aangewezen. In Vaalwater vind je enkele restaurants, een grote supermarkt, diverse winkeltjes en twee souvenir shops.

Activiteiten:
Mogelijke activiteiten zijn tennis, minigolf, schaken, speeltuin voor de kinderen en gymnasium. Deze zijn gratis. Indien u 's avonds wenst te tenissen, zal een kost van 250 rand gerekend worden voor 2 uur.
Locale game drives kunnen georganiseerd worden. Deze duren 2 uur en zijn met deelname van minimum 2 personen. De kost hiervoor is 150 rand per persoon en dit dient vooraf gereserveerd te worden en hangt af van beschikbaarheid.
De lodge biedt ook massages aan (nek en schouders, nek en rug of heel het lichaam). Ook deze dienen vooraf geboekt te worden

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in badSauna

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in