GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Aabadi Mountain Camp

10kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): reservations
600.85 m | Lat:S 20° 32' 34" Long: E 14° 27' 34" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Aabadi Mountain Camp ligt aan de grens van het door Twyfelfontein uitgeroepen werelderfgoed en de rotsgraveringen, verbrande berg en orgelpijpen, liggen slechts op 15 minuten rijden van het kamp. Het kamp is ideaal voor gezinnen, vrienden en koppels en biedt hen een ontspannen en vriendelijke omgeving om te genieten van de Afrikaanse bush. Het kamp is vakkundig geïntegreerd met de omliggende Aabadi-berg om een natuurlijke omgeving te creëren waar gasten kunnen genieten van traditionele maaltijden in het restaurant of een drankje aan de bar. Woestijnolifanten bewegen vrij rond het kamp en men kan er tevens veel inheemse vogels zien. Het biedt ook een heldere hemel voor diegenen die van sterrenkijken houden.

Aabadi Mountain Camp is een intiem kamp met 8 safaritenten, waarvan een luxe tent voor pasgetrouwden of mensen die gewoon op zoek zijn naar een meer unieke ervaring. De tentenchalets zijn ontworpen om te profiteren van hun prachtige natuurlijke omgeving, terwijl ze ervoor zorgen dat de gasten veel privacy kunnen genieten. Elke tent heeft een veranda, ideaal om vogels en wild te bekijken, sterren te kijken of uw favoriete boek te lezen na een stoffige safari. Met een keuze uit een-, twee- of driepersoonskamers, omvatten alle reserveringen het heerlijke ontbijt. Andere maaltijden kunnen aan de boeking worden toegevoegd. De tenten zijn uitgerust met een eigen open badkamer (deze is dus buiten en niet overdekt maar wel afgescharmd) met buitendouche en toilet voor een meer natuurlijke bush ervaring. De douches worden constant verwarmd door traditionele kachels. Er werd gebruik gemaakt van lokaal textiel om de kamers te decoreren en de toiletartikelen zijn gemaakt van de inheemse! Nara-plant.

Het kampeerterrein bij Aabadi is een prachtig natuurgebied aan de oever van de Aba Huab rivier met 8 afzonderlijke kampeerterreinen. Elk van deze goed afgebakende ruimtes heeft BBQ-voorzieningen, een wastafel en een stopcontact. De gehele camping is goed verlicht en beschikt over 9 wasfaciliteiten. Er zijn nu ook privé- en exclusieve campings met elk hun eigen wasfaciliteiten, voor diegene die iets meer op hun prive zijn gesteld.

Het restaurant biedt een culturele ervaring met unieke Afrikaanse smaken en geuren. De bar is heel de dag geopend voor lekkere drankjes. Het ontbijt is een uitgebreid buffet met ontbijtgranen, vers fruit, warme en koude dranken en het traditionele Engelse ontbijt. De lunch is licht, met smakelijke salades, kleine snacks en vlees, geserveerd in een ontspannen omgeving. Gasten kunnen ook pakketten regelen om mee te nemen voor hun volledige dagactiviteiten. Het diner is een uitgebreid menu dat Afrikaanse gerechten combineert met internationale gerechten. De maaltijden zijn simpel, maar lekker.

Niet alle accommodaties hoeven luxueus te zijn. Dit is hoe Afrika bedoeld is. Krijg de stilte van het bushveld te horen tijdens de hitte van de dag en tijdens de absolute stilte van de nacht hoor je misschien de olifanten die takken breken om zich te voeden - ¡KAabadi de echte Afrikaanse ervaring. Verwacht van deze accommodatie niet te veel luxe, dit is back to basic, maar in een prachtige omgeving!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardBraaiParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Vlak bij Twyfelfontein.

Wim Petes en Jasmien Van Damme (01-07-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in