GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Wedgeview Country House and Spa

5 12kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Dave en Anouk Bakker
117.89 m | Lat:S 33° 56' 56" Long: E 18° 46' 19" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Het Nederlandse stel, Dave en Anouk Bakker zijn sinds 2007 de eigenaars van het schitterende Wedgeview Country House. Deze lodge is letterlijk gelegen midden in de wijnlanden en biedt een schitterend uitzicht over de omringende wijngaarden en de prachtige bergen. Op het domein, met dito schitterend aangelegde tuin, zijn twee zwembaden, welke verwarmd worden. Er is een lapa, voor diegene die op zoek is naar wat extra koelte tijdens de zomerse dagen en gasten kunnen zich laten verwennen in de lokale Spa.

Op de eerste verdieping zijn 5 Superior Suites ondergebracht. Alle kamers hebben een badkamer met ligbad en douche. Airconditioning en vloerverwarming. Tevens een privaat balkon met prachtig uitzicht. Kamer 1 is de Bloemenbeek Honeymoon Suite, gelegen op de benedenverdieping. Euryanthe is eveneens een Executive Honeymoon Suite en zeer ruim en onder een rieten dak ondergebracht op de eerste verdieping. Het heeft een extra lengte bed, een eigen lounge en een prachtige badkamer met regendouche en een bad. Vloerverwarming en airconditioning zijn aanwezig. Er is een kleine baby kamer voorzien, tevens een eigen bureau, bagageruimte en een badkamer met Spa-bad. Airconditioning en vloerverwarming is voorzien.

Er zijn vier Garden Deluxe kamers, Deze hebben een eigen badkamer met douche en ligbad. Airconditioning en vloerverwarming. Ze hebben ook een semi-private patio met zicht op de tuin en wijngaard. De nieuwste aanwinst zijn twee Vineyard kamers en zijn op de bovenverdieping gelegen en onderdeel van een nieuw gebouw. Beide kamers hebben een klein balkon met schuifdeuren zodat je een prachtig uitzicht krijgt over de tuin. Er zijn twee Deluxe kamers (Oscar en Hermitage, 13,14). Deze kamers zijn zeer gezellig ingericht onder een rieten dak. Ze hebben een eigen badkamer met douche en ligbad. Beide kamers beschikken tevens over airconditioning en vloerverwarming. De Presidential Suite, met liefst 150m2 is dit het beste van het best te noemen. Heel vel persoonlijke aandacht voor detail. Er is een open haard en zelfs een ingerichte keuken voorzien. Een groot terras met barbecue en ligzetels. Verder heeft de slaapkamer een extra groot bed en een luxe badkamer met douche en ligbad.

Alle kamers komen standard met 100% kwaliteitsvol linnen, airconditioning, badmantels, een eigen ruime badkamer met douche en ligbad, satelliet televisie, gratis draadloos internet, gevulde minibar, haardroger, Europese stekkers, kluisje, telefoon en een selectie aan badproducten. Sommige kamers kunnen worden omgevormd tot een familie kamer, zowel voor volwassenen, als volwassenen met kinderen.

Wedgeview Country House heeft haar eigen restaurant waar je zowel terecht kan voor ontbijt (waar ze trouwens heel goed voor gekend zijn), alsook een a la carte menu voor het avondmaal. Tussen 12 en 15u kan u hier ook terecht voor een wat lichtere maaltijd en als het weer wat meezit kan je gezellig buiten tafelen. Daar waar mogelijk werd in dit prachtige gastenhuis ook zo veel mogelijk milieuvriendelijk en ecologisch gewerkt, om op die manier een bijdrage te leveren aan onze kwetsbare natuur. Verder beschikt de lodge ook over een eigen moestuin met verse producten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen moeten toezicht hebben van minimaal 1 volwassene
- Kinderen 0-6 jaar: 125 rand/dag als ze de kamer delen. Gelieve aan te geven wat type bedje u wenst te voorzien
- Kinderen 6-12: aan kindertarief. Maximum 1 kind per kamer, tenzij het gaat om de familiekamers.
Opmerking: - Gasten zijn van harte welkom voor het avondmaal, maar gelieve wel ongeveer 72u vooraf even een seintje te geven dat u wenst te dineren.
- Deluxe kamers maximaal 2 pax
- Een minimum van 3 nachten is van toepassing tussen 20/12/2024 tot 11/01/2025 en 19/12/2025 tot 10/01/2026 op alle kamers
- Een minimum van 5 nachten is van toepassing tussen 20/12/2024 tot 11/01/2025 en 19/12/2025 tot 10/01/2026 in Family Suite en The Loft
- Prijzen inclusief 1% tourism levy

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsBiljarttafelDeken

In de kamers:

VentilatorOpen haardTelefoonWasserijRookverbodKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

vlakbij Stellenbosch en wijndomeinen, rustig

Ingrid Van Remoortel & Erwin Vangoidsenhoven (31-01-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in