GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lezard Bleu

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Chris en Nicola Neumann
126.54 m | Lat:S 33° 56' 31" Long: E 18° 24' 49" check-in: 14:00 tot 20:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lezard Bleu Guest House is reeds jaren een van onze favoriete gastenhuizen in Kaapstad. Geen wonder als je weet dat dit gastenverblijf van Chris en Nicola gelegen is aan de voet van Tafelberg in een rustig gelegen buitenwijk die luistert naar de naam Oranjezicht. Vanuit Lezard Bleu heb je tevens een mooi uitzicht op Kaapstad, de haven en het beroemde V&A Waterfront. De locatie is dermate goed dat je in geen tijd in het centrum van Kaapstad bent, het V&A Waterfront, Camps Bay, het Kaapse Schiereiland, de wijnlanden, en tal van andere attracties die de stad rijk is. Het gastenverblijf heeft een mooi verzorgde tuin en is verbonden met een hardhouten terras rondom het zwembad. Het charmante gastenhuis werd zeer functioneel ontworpen en er werd gewerkt met zachte tinten die geaccentueerd worden door heldere spatten van lokale en hedendaagse kunst. Het verblijf telt zeven tweepersoons slaapkamers, elk met een en-suite badkamer, en een kingsize bed. Verder beschikken de kamers over een eigen terras of balkon met uitzicht op de tuin en het zwembad. Een ruime familiekamer is ook beschikbaar, met twee kingsize bedden. Alle kamers zijn uitgerust met telefoon en vloerverwarming. Gasten genieten ook van gratis draadloos internet over het ganse huis. Daarnaast hebben de gasten toegang tot een uitgebreide boek- en muziekbibliotheek. Het ontbijt bij Lezard Bleu is er eentje om U tegen te zeggen. Een uitgebreide ontbijtbuffet biedt volop keuze uit heel wat lekkers en vooral verse ingredienten. Een goede start voor een nieuwe dag en wat beter dan dat dit ook nog eens op een toplocatie gelegen is. Lezard Bleu is er tevens in geslaagd om zo energie- en milieuvriendelijk te werk gaan. Denk daarbij aan zonnepanelen voor het opwekken van stroom en het recycleren van afvalwater. Kleine zaken met een wereld van verschil. Ons hoeven ze alvast niet meer te overtuigen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen +6 jaar welkom aan kindertarief 
- gasten die na 20u aankomen (late vlucht) moeten gebruik maken van de  luchthaven transfer met een extra kost. De chauffeur heeft een sleutel van de kamer en kan ook uitleggen welke diensten om dat uur nog beschikbaar zijn. Deze transfer is verplicht om via Lezard Bleu te reserveren en komt op 750 rand.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Wat een warm weerzien! Al eerder bezocht en zeer zeker weer aan alles wat wij ervan verachtte voldaan! Chris en Lizzie hebben zich op alle fronten laten gelden als perfecte hosts. De ligging direct onder de tafelberg is perfect! Dicht genoeg bij de stad en de Warf om te lopen (en evt. met een Uber terug). Prima uitvalsbasis voor allerlei trips (Wijnroute, Hermanus, botanische tuinen). Ontbijt perfect! De omeletten van Chris zijn vermaard. De kamers zijn heel comfortabel en de setting voelt in zijn geheel als "thuis". Absolute aanrader!!!

Ingrid & Petrus Bosboom & Dirk de Jager (17-10-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in