GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hitgeheim

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hitge familie
107.11 m | Lat:S 33° 31' 2" Long: E 25° 37' 26" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:30
Reserveer
"Seeing it, is believing it" en dat geldt zeker voor Hitgeheim (letterlijk vertaald "verborgen geheim"). De weg vanuit Addo dorp strekt zich voor een groot gedeelte over asfaltweg (R336), enkel de laatste 3 kilometer dien je af te leggen over zandweg. De geur van citrusbloesems werkt overwelmend, niet moeilijk als je weet dat je terecht bent gekomen op een werkende citrusboerderij. Onderweg passeer je ook verschillende omheiningen waarachter enkele honderden struisvogels zitten.

Net wanneer je denkt totaal verloren te zijn gereden, ontdek je deze parel. De lodge is boven op een heuvel gebouwd en biedt 180 graden zicht over de Addo-vallei, bezaaid met prachtig ogende citrusplantages.
Hitgeheim telt 8 prachtig ingerichte cottages die elk getuigen van veel smaak en gevoel voor detail. De ruime kamers zijn in koloniale stijl ingericht en hebben airconditioning en vloerverwarming. De badkamers die eerder lijken op balzalen hebben zowel binnen- als buitendouche en ligbad en hebben allemaal een prachtig panorama over Addo.

Gasten worden van bij aankomst getrakteerd op een warme en gastvrije sfeer en kunnen genieten van een heerlijke keuken met dagdagelijks vers bereide gerechten. Voor de wijnliefhebbers is er ook nog de goed gevulde wijnkelder.

Dat Hitgeheim nu niet langer een geheim is, maar een plaats om juist te ontdekken, dat brengen we graag ter ore! Enige kleine "minpuntje" is het relatief kleine zwembad, maar wat een prachtig panorama. Vanuit de lodge kunnen verschillende begeleide excursies ondernomen worden, waaronder safari naar Addo Nationaal Park, Addo Elephant Back Pack Safari, Schotia of Amakhala Private Game Reserve (prijzen op aanvraag beschikbaar). Go Zuid-Afrika kan u deze plek ten zeerste aanraden. Deze plaats is een absolute must voor levensgenieters!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
Onder 2 jaar: 1 kind gratis bij de ouders op de kamer (op aanvraag)
3 tot 12 jaar: kindertarief in de Luxury family Rooms
Kinderen ouder dan 12 jaar aan volwassen tarief 
Interleading kamers beschikbaar op aanvraag


Maaltijden:
- Lichte lunch: 190 rand/pp
- Avondmaal: 500 rand/volw. en 315 rand/kind

Activiteiten (tot april 2024):
- Addo ochtendsafari van 8.00 tot 14.00 uur: 2250 rand/volw. - 1690 rand/kind (jonger dan 12 jaar)
-Schotia Tooth & Claw safari: 2750 rand/volw. - 1375 rand/kind (tot 5 jaar)
-River Safari: 965 rand/pp

Activiteiten (tot april 2025):

- Addo ochtendsafari van 8.00 tot 14.00 uur: 2475 rand/volw. - 1815 rand/kind (jonger dan 12 jaar)
-Schotia Tooth & Claw safari: 2750 rand/volw. - 1565 rand/kind (tot 5 jaar)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer goed maar er ontbreekt een verzorgende vrouwenhand om de boel een beetje fleurigheid te geven. Niet dat het daar slecht is maar zwaar koloniaal. Kamers zijn afzonderlijk en hebben veel privacy, zijn ruim en van alle comfort voorzien . Wij hebben hier een zwaar programma afgewerkt op 1 dag maar hebben daar absoluut geen spijt van .

Govers party (11-12-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in