GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cape Cadogan Boutique Hotel

18kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): More Hotels
60.30 m | Lat:S 33° 55' 54" Long: E 18° 24' 29" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cape Cadogan is een Georgiaans en Victoriaans complex dat teruggaat tot de 19de eeuw. Oorspronkelijk een boerderij in 1912 en tot nationaal monument uitgeroepen in 1984. Dit boetiekhotel is zeer gekend voor haar comfortabele en luxueuze uitstraling. Dat mag je zelfs heel letterlijk nemen want in 2015 werden alle kamers, en dito huis, volledig onder handen genomen en gerenoveerd. Er werd alvast noch kosten, noch moeite bespaard om deze 'Grande Dame' weer in haar oude glorie te herstellen, maar dan met een moderne twist en modern comfort. Denk daarbij aan gratis draadloos internet over het ganse gebouw. USB pluggen en internationale stopcontacten op iedere kamers (zelfs naast het bed). Televisie met satelliet verbinding en een zeer ruime badkamer met zowel douche als ligbad. Het ontbijt is meer dan verzorgd te noemen, met tal van eigengemaakte gerechten, eieren op bestelling en een uitgebreid ontbijtbuffet. Als extra service kan er ook geregeld worden dat gasten kunnen genieten van een ontbijt picknick op Signal Hill, maar dan in alle rust en prive, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over Tafelbaai. Waar Cape Cadodgan ook in uitblinkt is de service en gedienstigheid. Niets wordt aan het toeval gelaten om het de gasten naar hun zin te maken. Een welkomstdrankje, verse bloemen op de kamer, het regelen van restaurants of uitstappen, je mag er zeker van zijn dat het allemaal tot in de puntjes verzorgd is. The Cadogan is tevens gelegen in Tamboerskloof, niet alleen een oase van rust in het hartje van Kaapstad, maar ook nog eens een uitstekende uitvalsbasis om de streek te verkennen. Tafelberg ligt vrijwel letterlijk in de achtertuin en je kan gemakkelijk van het gastenverblijf naar de binnenstad wandelen, of naar de tal van horecazaken die vlakbij liggen. In geen tijd ben je in de wijnlanden, het Kaapse schiereiland of bij Cape Town International Airport.
Zie ook Cape Cadogan Apartments

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Piekperiodes minimum 3 nachten. Inbegrepen in de prijs van de overnachting is het ontbijt, gratis draadloos internet, complementaire shuttle dienst van en naar Kaapstad of de V&A Waterfront en het Cape Town International Convention Centre (CTICC).

Er zijn verschillende kortingen bij langer verblijf mogelijk, en tevens diverse combinatiemogelijkheden met andere verblijven van dezelfde hotelgroep - informeer naar de mogelijkheden.

Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom, maar kunnen niet bij de ouders overnachten. Zij slapen in een eigen kamer, waarbij kinderen van 10 tot 15 jaar 50% van het volwassentarief betalen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in