GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oude Werf Hotel

4 58kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
115.38 m | Lat:S 33° 56' 16" Long: E 18° 51' 42" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
D'Oude Werf in Stellenbosch mag dan wel het oudste hotel in Stellenbosch zijn, dat wil niet zeggen dat het dan ook best oubollig lijkt. Gebouwd in 1802, maar sinds 2013 volledig gerestaureerd en gemoderniseerd, is dit toch wel een van de betere hotels in het hartje van Stellenbosch. De locatie op zich is al best uniek te noemen, gebouwd op de fundamenten van de allereerste kerk in Stellenbosch, die dateert uit 1680. De renovatiewerken werden beeindigd in december 2014 en nu straalt de Ouwe Werf weer helemaal als tevoren, maar dan wel met alle hedendaags moderne comfort. 'Modern meets Vintage', zo stellen ze het graag zelf voor en het mag gezegd worden dat ze hier bijzonder goed in geslaagd zijn. De Ouwe Werf telt nu 58 kamers die allemaal een eigen mooie badkamer hebben, al dan niet met douche en ligbad, of enkel douche. Ze hebben ook allemaal het zicht op het binnenplein en tuin en het eveneens compleet vernieuwde restaurant. Het hotel telt ook een zeer gezellige bar en een pool deck. De kamers verschillen in grootte maar niet in afwerking of stijl. Ze zijn zeer smaakvol ingericht en uitgerust met alle hedendaags comfort, zoals satelliet televisie, gratis draadloos internet, een kluisje, thee en koffie, een minibar en airconditioning. Wat de keuken betreft heeft de Ouwe Werf een eeuwenoude traditie hoog te houden. Zowel streekgebonden gerechten als Europese culinaire hoogstandjes komen naar voren en het restaurant kan je bezoeken voor zowel het ontbijt, het middag- als het avondmaal. Het grote voordeel van de Oude Werf is dat deze 'Grand Dame' ideaal gelegen is in Church Street, waardoor je meteen in het historisch centrum vertoeft. Je hoeft niet eens de wagen te nemen om deze historische stad te bezoeken. Rondom liggen wereldberoemde wijngaarden en Franschhoek, Paarl, Somerset West en Kaapstad zijn in geen tijd makkelijk te bereiken. Nu dit prachtig hotel weer helemaal gerestaureerd is kunnen we niet anders dan stellen dat dit wat betreft prijs/kwaliteit echt een aanrader is, zeker voor wie wil genieten van luxe en comfort, alsook een toplocatie!
Opmerking: 

Tarieven zijn op aanvraag gezien deze sterk kunnen variëren volgens Best Available Rate.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

In zijstraat gelegen op wandelafstand van verschillende bezienswaardigheden

Herman en Yolande Lens (02-11-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in