GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Canyon Roadhouse

24kamers/units
Namibie | Karas | Fish River Canyon Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection
819.30 m | Lat:S 27° 31' 32" Long: E 17° 48' 58" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Canyon Roadhouse maakt onderdeel uit van de Gondwana Collectie en mag zich best een instituut noemen. Bezoekers van over heel de wereld komen naar hier afgezakt en met reden. Niet alleen de directe nabijheid van de lodge ten opzichte van de beroemde Fish River Canyon heeft daarmee te maken, maar ook de bijzondere gastvrijheid en de schitterende keuken maken Canyon Roadhouse een 'moet je gedaan hebben' stopplaats.

Overal waar je in de tuin wandelt zie je oude voertuigen uitgestald staan, met kokerbomen en al, maar ook bij de receptie, in het restaurant en bij het zwembad. Een grote oude schuur doet dienst als ontvangstruimte, souvenirshop, bar en restaurant. De bar reflecteert een oud benzinestation, met historische pompen en ondertussen ook een verzameling van nummerplaten van over de hele wereld. De keuken van Canyon Roadhouse is zonder meer excellent te noemen. Je kan hier terecht voor zowel ontbijt, een middag- en avondmaal. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm met een uitgebreide keuze aan ontbijtgranen, fruitsalade, vruchtensappen, koffie en thee, of eieren op bestelling. Vergeet alvast niet de springbok steak te bestellen of de heerlijke huisgemaakte Amarula kaastaart, beide om duimen en vingers af te likken.

Het hotel beschikt over 24 kamers met airconditioning. Deze werden langs een linker- en rechtervleugel in een U-vorm gebouwd. Alle kamers zijn netjes verzorgd en vooral zeer ruim. Het decor is een beetje in lijn met de sfeer van het ganse hotel. Eerlijk is eerlijk, een beetje verouderd en misschien wel eens toe aan wat vernieuwing, maar te allen tijde schone kamers. Draadloos internet is beschikbaar in de openbare ruimte en ook bij het buitenterras. Gezien de populariteit van het verblijf, en met heel wat bezoekers die gebruik willen maken van het internet, laat de verbinding wel een beetje de wensen over. Met wat geduld lukt het allemaal en vermits het een gratis dienst is die aangeboden wordt, mag er niet geklaagd worden.

In de goed onderhouden tuin bevindt zich achter het hotel een groot rond zwembad dat na een warme dag ongetwijfeld voor de nodige verkoeling zal zorgen. Canyon Roadhouse is een absolute aanrader en beschikt ook nog eens over een eigen benzinestation, geen overbodige luxe in dit desolate gebied, gelegen op slechts 14 km van de ingang naar de Fish River Canyon. Let wel dat benzine contant moet worden betaald, maar alle andere zaken kan je ook met je kredietkaart regelen. Prijs/kwaliteit, een perfecte dienst en heel gastvrije ontvangst doen ons besluiten dat dit een zeer aan te bevelen logement is. Zelfs een kritische reiziger zal zich hier thuis voelen. Vergeet alvast niet bij zonsondergang een wandeling te doen naar de nabij gelegen heuvel, met een prachtig zicht over de omgeving, de lodge en wie weet, met het zien van zebra, oryx, koedoe en andere diersoorten. In de tuin kan je trouwens 's ochtends en in de late namiddag met wat geluk ook rooiwang parkieten zien.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
-Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
-Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
-Tarieven van maaltijden en activiteiten zijn geldig van 1 november tot 31 oktober.

Maaltijden 2023/2024:
- Avondmaal: 495 N$/pp
- Standaard lunch: 197 N$/pp
- Lunch (3-gangen): 295 N$/pp
- Lunchpakket: 195 N$/pp.

Activiteiten 2023/2024:
- Morning walk: 306 N$/pp - u wordt naar een uitkijkpunt gebracht waar u bij een kop koffie/thee geniet van de zonsopgang en daarna te voet terugkeert naar de lodge (2-3u)
- Sunrise Hike: 581 N$/pp - 6 km lange wandeling doorheen het Gondwana park met een gids (3u)
- Canyon Drive: 1644 N$/pp - u bezoekt de 2 grootste uitkijkpunten van de canyon en krijgt de deskundige uitleg van een gids (3u)
- Sundowner Drive: 944 N$/pp - Rondrit per open jeep door het Gondwana park - gaat niet naar de canyon (3u)
- Sundowner walk: gratis - u maakt een wandeling naar de lokale berg onder leiding van een gids en kan daar van een drankje genieten terwijl de zon onder gaat (drankjes zijn niet inbegrepen).
- Night Walk: 315 N$/pp (45 min. na het avondmaal)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Uitstekende ligging dicht bij de canyon, prima lodge, leuke en lieve attentie op onze kamer, allemaal vriendelijk personeel, leuke service en lekker gegeten. Het was TOP met dank aan Doreen!!

Yves Osselaer en Greta De Boeck (07-04-2023)

onze accommodatiesin Fish River Canyon (4)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in