GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Mushara Collection

37kamers/units
Namibie | Oshikoto | Etosha East Namibische eigenaar/uitbater(s): Sabine Hoppe
1122.32 m | Lat:S 18° 48' 40" Long: E 17° 7' 9" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Mushara Collection is een collectie van vier verschillende logementen met een zeer eigentijdse stijl en uitstraling, waar luxe, comfort en persoonlijk onthaal belangrijke sleutelelementen zijn voor een memorabel verblijf. De naam Mushara is afgeleid van een lokale boomsoort, die hier weelderig voorkomt. De dichtstbijzijnde lodge binnen de collectie ligt op slechts 8 km van de oostelijke ingang van het Etosha Nationaal Park (Namutoni).

Mushara Lodge

De lodge beschikt over 10 zeer ruime, modern ingerichte chalets, een familiekamer en 2 single kamers. De kamers liggen rond het grote zwembad en genieten heel wat privacy. Ze zijn voorzien van airconditioning, klamboe, minibar, kluisje, koffie/thee faciliteiten, telefoon en een en-suite badkamer. Alle kamers, net als het hoofdhuis zijn een architectonisch geslaagd geheel, met heel veel gevoel voor detail, warmte, openheid en eenheid met de natuur. Een zeer toegewijde vriendelijke bediening en een uitstekende keuken maken van deze lodge een ideale uitvalsbasis om Etosha Nationaal park te bezoeken.

- Fotogalerij van Mushara Lodge

Mushara Outpost

De Mushara Outpost is de absolute top. Deze bestaat uit 8 luxe tenten op een houten verhoging, gelegen aan de oever van een droge rivier, die eens in de zoveel jaar eens komt blank te staan. Grote glazen ramen van het dak tot de vloer geven u een prachtig uitzicht over de wijdde omgeving. Alle tenten werden voorzien van een (glazen) douche en een toilet. Verder is er een minibar, kluisje, telefoon, klamboe, haardroger, airco en koffie- en theefaciliteiten. In het hoofdgebouw vindt u een prachtige lounge, een restaurant waar u heerlijk kunt dineren en een zwembad met ligbedden.

- Fotogalerij van Mushara Outpost

Mushara Bush Camp

Mushara Bush Camp geeft u echt het bush gevoel en is het meest kleinschalige, maar zonder enig iets te moeten onderdoen ten opzichte van de andere drie logementen. In de avond bij het kampvuur kunt u met andere gasten verhalen van de afgelopen dag uitwisselen. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd op de overdekte veranda op een steenworp afstand van de tenten. De 16 en-suite tenten zijn gemaakt van een combinatie van canvas en lokale zandsteen. Elke tent heeft grote glazen ramen, een ruime badkamer met douche en een eigen veranda.
Vanuit Mushara Bush Camp worden begeleide natuurwandelingen en gamedrives in het Etosha Nationaal Park georganiseerd.
Vier van de tenten onder canvas zijn uitermate geschikt voor families met kleine kinderen, omdat ze beschikken over een slaapbank voor 2 kinderen. Verder heeft het kamp ook een speeltuin en groot zwembad, dit zodat de kinderen zich hier helemaal zouden thuis voelen.

- Fotogalerij van Mushara Bush Camp

Villa Mushara

Villa Mushara is pure klasse en maakt onderdeel uit van Mushara Lodge, maar bestaat uit private villa's. De robuuste harde wildernis van Etosha in combinatie met de uitstekende accommodatie en keuken van Villa Mushara biedt een sterk contrast tussen natuur, comfort, luxe en genot. Met individualiteit in het achterhoofd, zijn er slechts twee exclusieve villa's ontworpen als ideale toevluchtsoord, weg van de stress van het moderne leven, waar een aura van rust en bezinning de overhand te creëren. Villa Mushara is een plaats waar niets, maar dan ook niets ontzien is om ervoor te zorgen dat een verblijf een onvergetelijke herinnering wordt, zelfs lang na uw vertrek. Elke villa heeft een eigen unieke sfeer, ontworpen met een klassieke uitstraling. Elk fijne detail is overwogen binnen de grenzen van de 140 vierkante meter leefruimte, van een kleine prive-bibliotheek in elke villa, zilveren kandelaars in de badkamer, een gevulde mini-bar met een uitgebreide selectie dranken, een interessante selectie van cd's, variërend van Mozart tot Santana, je kan het zo gek niet bedenken over er is voor gezorgd in deze unieke lodge.

Opmerking
- DBB omvat ontbijt en diner
- FI (Outpost en villa) omvat lunch, namiddag game drive in Etosha NP, diner, ontbijt, ochtend game drive in Etosha NP en alle lokale dranken en minibar  

Kinderen
- Bush camp: kinderen welkom aan  kindertarief  in de familietenten 
- Mushara Lodge: Kinderen +4 welkom aan volwassen tarief  
- Mushara Outpost  en villa: kinderen +12 jaar welkom aan volwassen tarief  
- Kinderen vanaf 9 jaar en ouder kunnen mee op gamedrive (jonger alleen na aanvraag ter plaatse in de lodge of camp).

Maaltijden 2023
- Lunch: 220 N$/pp
- Lunchpakket: 150 N$/pp

Activiteiten 2023
- gamedrive in Etosha (ochtend of namiddag): 1220 N$/pp
- prive-gamedrive (6 - 9 pax): 9775 N$/voertuig 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Top in 1 woord . Aanrader voor wie van rust en luxe houdt .

Govers family (11-10-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in