GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Stellenhof Guesthouse

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Suzette
46.05 m | Lat:S 33° 33' 1" Long: E 25° 42' 29" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Stellenhof Guesthouse biedt comfortabele en kindvriendelijke accommodatie in Addo. Ze grenzen aan het prachtige Addo Elephant National Park wat je op eigen houtje kan verkennen of je kan met hen meegaan op een volledige dag Safari met een open Game Viewer, om de grote 7 te zien (waarvan 5 op het land). Omringd door een prachtige, met vogels gevulde tuin, is onze openlucht lapa en het zwembad de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een drankje met vrienden of familie.

Het gastenhuis heeft 3 suites.
De jacaranda kamer is een gezellige, ruime suite met uitzicht op de prachtige tuinen en het zwembad.
De Pear Tree Suite biedt uitzicht over de aangelegde tuinen en het zwembad.
De Fig Tree Suite bestaat uit 2 kamers die dezelfde ingang en badkamer delen. Dit maakt het zeer geschikt voor gezinnen tot 6 personen. Kamer 1 heeft een kingsize bed. Kamer 2 heeft een lits-jumeaux of een kingsize bed met stapelbedden. Deze suite biedt uitzicht over de aangelegde tuinen en het zwembad.
Alle suites hebben een zithoek, digitale kluis, televisie, wifi, en-suite badkamer, koelkast uitgerust met snacks en drankjes, en koffie station.

In de tuin staan ook 4 unieke Earthbag domes.
Een schop, talloze zakken klei, zand, cement en wat prikkeldraad is alles wat nodig is om een Earthbag dome te bouwen welke een goedkope, low impact behuizing oplevert die over de hele wereld kan worden geïmplementeerd. Het biedt bescherming tegen extreme weersomstandigheden, zoals vuur en orkanen en zelfs bij aardbevingen. Het project begon met een paar studenten die dachten dat het een goed idee zou zijn om dit voor Stellenhof te implementeren. Het bouwmateriaal kon algemeen worden gevonden of geproduceerd op de eigen boerderij. Samen met een enthousiast team onder leiding van Andrew Mugford werd de droom voltooid vlak voor Kerstmis 2015.

Bijna al het meubilair en houtwerk werd gemaakt door de voormalige eigenaar Bert Groenhof en hij maakte hiervoor gebruik van hout dat is geteeld en duurzaam is geoogst op de eigen boerderij, Stellenhof. De hoofdeinden van de bedden werden ook met de hand gemaakt door zijn vrouw Gea Groenhof met de hulp van Wessel Kotze. Het gebruikte materiaal is gewoon linnen dat gekleurd is door middel van tie-dyed of batik-methoden. De omliggende permacultuurtuin is ontworpen en voltooid door Andrew Mugford van Serenity Permaculture. Het belangrijkste doel is om de maaltijden voor de gasten te bereiden met producten uit de eigen tuin en boerderij.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen van 0 - 2 jaar verblijven gratis bij de ouders op de kamer.
- Kinderen van 3 - 10 jaar aan kindertarief
- vanaf 11 jaar aan volwassen tarief

De Olive Tree family room kan max. 4 volwassenen en 2 kinderen te slapen leggen
Een minimum verblijf van 2 nachten is vereist 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Schitterend landgoed, zeer ruime kamer(s). Een beetje in "the middle of nowhere" maar wel vlakbij Addo en het nationaal park.

Coeymans family (11-04-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in