GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Woodall Country House

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Debbie en James Miller
84.62 m | Lat:S 33° 29' 59" Long: E 25° 40' 47" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Woodall Country House ligt op slechts 45 minuten van Port Elizabeth en mag zich zo goed als buurman noemen van het malaria-vrije Addo Nationaal Park. Dit bekroonde boetiek hotel is een rustig toevluchtsoord, welke gelegen is op een werkende citrusboerderij. Het hoofdgebouw dateert uit begin de 19e eeuw en heeft nog niets van haar oorspronkelijke karakter verloren. De charmante, aangename sfeer is nog steeds voelbaar in Woodall Country House en het oudere karakter sluit geheel naadloos aan met de hedendaagse Afrikaanse luxe en stijl zoals weerspiegeld in het ruwe, aardse pracht van de architectuur. Elke kamer straalt luxe en charme uit, zijn ruim, bieden voldoende privacy en zijn van alle gemakken voorzien, zoals klimaatregeling en draadloos internet (gratis). Andere opvallende zaken zijn onder meer een eigen veranda, een eigen badkamer, verkwikkende buitendouche, minibar, comfortabele meubels, fris bedlinnen, badjassen, telefoon, elektronische kluis en cd-speler, alles terug te vinden op de kamer. Tevens is er gratis draadloos internet beschikbaar. Elke kamer werd individueel ontworpen en er werd gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, ruwe zijde, en fascinerend decor items verzameld door de Zuid-Afrikaanse eigenaars tijdens hun wereldreizen. Sommige kamers weerspiegelen een vervlogen tijdperk van toegeeflijke romantiek. Anderen hebben dan weer dat authentieke koloniale karakter, terwijl de meer moderne suites zijn voorzien van een Afro-chic gevoel dat de traditionele kleuren en stijlen met een verfijnde eigentijdse flair combineert. Er zijn 6 luxe kamers en 5 ultra-luxe suites beschikbaar in Woodall. Deze laatste hebben een aparte woon- en kleedruimtes, en extra lange bedden. Een avondmaal in Woodall is een culinaire traktatie van lokale smaken en texturen, prachtig georkestreerd voor absoluut genot. Karoo hertenvlees, vers gevangen Oostkust vis, zelfgemaakt brood, en lokale kazen maken allemaal deel uit van het haast onweerstaanbare menu, tevens geinspireerd door de unieke smaken van vers geplukte producten uit Woodall's eigen kruiden- en moestuinen. De Woodall wijnkaart heeft de Platinum Diners Club Award reeds meerder malen gewonnen. De privaat wijnkelder werd geheel persoonlijk door James Miller (de eigenaar) geselecteerd. Een ideale aanvulling op elke gastronomische maaltijd. Cocktails, 'Moon light diner', en een drankje met sigaar kunnen geproefd worden bij het waterkant gedeelte.

Op aanvraag kunnen zowel het ontbijt en middagmaal in vorm van een picknick vooraf voor u klaar worden gemaakt. Woodall heeft tevens een eigen Spa, omzoomd met palmen en waterpartijen, is een oase van pure verwennerij en ontspanning. Hier zijn de gasten verwend door de lokale therapeuten met wereldklasse vaardigheden in massage en een uitgebreid scala aan schoonheidsbehandelingen. Het gebouw telt tevens een vitaliteit studio, enkel- of relatietherapie suites, een sauna en een stoombad, hydrotherapie bad, en een zout water omgeving zwembad waar de gasten worden uitgenodigd om te ontspannen na hun behandelingen. De ruime fitnessruimte staat eveneens ter beschikking van de gasten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Derde persoon, ouder dan 12 op de kamer is mogelijk aan extrapersoon- tarief
- Kinderen -4 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen (niet van toepassing op de familie suite)
- Een kind tussen 4 en 12 jaar die een kamer deelt met twee volwassenen: aan het kindertarief, het tweede en volgende kind aan het tarief voor de derde persoon

Opmerkingen:
- Prijs van de overnachting omvat een welkomstdrankje, ontbijt, sundowner canapes en toegang tot de gym, alsook gratis draadloos internet.
- Luxekamer: max: 3 volw of 2 volw en 2 kinderen (-12j)
- Familiesuite: minimum: 3 personen, maximum: 4 volw of 2 volw + 3 kinderen ( -12j)
- Gedurende piekperiodes kan een speciaal tarief van toepassing zijn (BAR = Best Available Rates). Informeer hiernaar, indien van toepassing.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiGamedrive(s)ParkeerplaatsDeken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

rustig gelegen vlakbij Addo

Ingrid Van Remoortel & Erwin Vangoidsenhoven (31-01-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in