GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Coach House Hotel en Spa

5 41kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Orion hotels
1099.44 m | Lat:S 23° 56' 25" Long: E 30° 9' 6" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Coach House Hotel en Spa, is een begrip in de Zuid-Afrikaanse hotelsector en is gelegen op een heuvel met spectaculaire vergezichten over de wolkbergen en de lokale wouden. Haar geschiedenis dateert terug tot 1892. De 41 kamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over alle comfort, al moeten we er in alle eerlijkheid bij vertellen dat ze toe zijn aan renovatie. Niettemin zijn ze steeds netjes verzorgd en is alle perfect schoongemaakt. De Standard Single kamers beschikken over een dubbel bed, maar worden gebruikt als kamer voor een enkele persoon. Ook de Deluxe kamers zijn zeer netjes verzorgd, sommige van hen kregen reeds een opknapbeurt. Ze zijn vooral ruimer ten opzichte van de standaard kamers en hebben een eigen veranda met uitzicht op de prachtige tuin. Het hotel telt ook enkele Suites die nog ruimer zijn en tevens over een open haard beschikken. Het hotel heeft haar eigen restaurant, genaamd de Zeederberg, hier worden heerlijke en vooral fijne maaltijden geserveerd. Het staat bekend voor haar uitstekende menu's met vaak ook streekgebonden gerechten, denk daarbij aan forel, Bonsmara steak en het gebruik van subtropisch fruit en macademia noten. Zowel voor het middag- als avondmaal zijn gasten van harte welkom. Wist je trouwens dat men van einde en ver naar hier komt om te genieten van een zeer bijzonder streekproduct, de huisgemaakte Nougat, die reeds bestaat sinds 1994. Wie wil ontspannen en daarbij ook de nodige verwenning wil genieten, kan terecht in de Agatha Spa. Hier worden verschillende behandelingen aangeboden en er is tevens een stoomkamer, sauna en binnenzwembad.
Opmerking: Gratis gebruik van de Agatha Spa faciliteiten voor de gasten. Max. twee kinderen gratis bij twee betalende ouders. Ontbijt kinderen: onder 6 jaar gratis, boven 6 jaar aan 50%.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Makkelijk bereikbaar, zicht vanop terras adembenemend

De Pauw (31-07-2009)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in